Categorie├źn
Issue 1

Rap en Roer 1 – Feb 1996 – Mere Bones

Yes! Er is nu een echte Christelijke comic met verhalen van Bone Docter en Dayne. De karakters van de Mere Bones Comics zijn indivueler dan de karakters van andere strips zoals b.v. Spiderman of The X-Men. Er zit meer moraal in het verhaal, maar het is g een recht in je gezicht evangelische strip. De tekenaars en schrijvers zijn Noah Krogh (de blanke rapper van Cauzin’ Efekt) en Jason Burt. Het is de moeite waard om deze strip te lezen. Je kunt hem bij Samma kopen, maar op = op.

Aan dit verhaaltje hebben we voor de gein een wedstrijdje verbonden: maak voor R&R een zo origneel mogelijke strip met een moraaltje. Stuur je stripje naar R&R op. De eerste prijs is voor de beste strip en houdt en GOC-shirt ter waarde van f 90,- en f 3,50 korting op de Mere Bones strip in. DE tweede prijs is de Mere Bones strip. De derde prijs is de troostprijs (een kaartje).