Categorieën
Issue 1

Rap en Roer 1 – Feb 1996 – Wordt vervolgd…

Dit was dan het eerste vette nummer van R&R. We hopen dat je je vingers er bij hebt afgelikt. Het was een grote opgave om met zo weinig mensen het mag af te maken. We hopen volgende keer wat medewerking van jou te hebben. Als je moppen, B-Bijbelstudies, verhaaltjes, tekeningen, gedichten of persberichten hebt over bezigheden van jou, kortom van alles, stuur het op naar Rap&Roer, Turfmarkt 18, 2801 HA, Gouda. Faxen kan ook naar: 0182-XXXXX. Heb je vragen bel dan even (’s avonds) naar Rik. Dit eerste nummer heeft ons aardig wat geld gekost. Dit werd voornamelijk gefinancieerd door Samma Bijbelshop in Gouda. We geven dit eerste nummer gratis weg ter introductie maar het is niet uitgesloten dat het tweede nummer geld gaat kosten. Hoeveel weten we nog niet. De tijd zal het leren. We proberen het zo goedkoop mogelijk te houden. De mensen die aan R&R meewerken verdienen daarmee geen rooie cent, ze doen het vrijwill ig. Mocht er toch geld binnenkomen, dan wordt dit meteen ge‹nvesteerd in een volgend R&R projekt. We zijn bezig om in samenwerking met Samma te onderhandelen met Amerkika. We hopen hiermee de niet te krijgen produkten toch op de markt te brengen. Ook belangrijk is dat er Nederlandse uit R&R voortvloeien. Toon je skillz op allerlei gebieden.

Tot de volgende R&R of eerder!