Rap en Roer 1 – Feb 1996 – Dynamic Twins – 40 days in the Wilderniss

Yo! Waar wacht je op? Pak je koffers in, doe je rugzak om en ‘forget about your problems’ en ga mee op reis met DII-tours naar de wildernis. Oerwoudgeluiden zo noemen ze HipHop wel eens en dat kan niet van de Heer komen maar DII is het daar niet mee eens . Zij brengen Underground sounds uit New York maar zijn geproduceerd door Above The Ground Inc. Echt te gek, als je hun produktie hoort had het best een produkt van Def Squad kunnen zijn. Het bevalt veel Soul, diepe baslijnen em gast optredens van LPG en Aeisha. DII neemt ons mee ‘back to the garden’ en oogsten wat ze zaaiden (reap what you sow). Geef je op bij je reisbureau om deze trip mee te maken. Lekker relaxed en onderuitgezakt kan je genieten van een ijskoud glas melk. Ik weet zeker dat jullie oo k al boeken voor de volgende avontuurlijke reis van de DII.