Rap en Roer 2 – Apr 1996 – C.M.C.’s – Everyday Death Sentence

cmc_edsEn op het West Coast nivo…. Holy Terra komt ook met een groep CMC’s en de CD Everyday Death Sentence. Nog een terreurbeweging die aanslagen pleegt. Bommen worden geplaatst op het duivelse territorium. Tijd voor oorlog “Spiritual Warfare”. Met het kogelvrij vest der gerechtigheid aan, taktieken en wapens. De gebruiksaanwijzig ervan is de Bijbel. IRA, RARA, PLO, HAMMAS zijn er niks bij vergeleken. It’s going down! Muzikaal veel lage synthesizer tunes, rustige beats met electronische klappen en donkere stemmen, die ik persoonlijk iets cooler vind dan de Gospel Gangstas. Maar oordeel zelf, want in nummer 7 staan de CMC’s tengenover de OGG’s. Op nummer acht wordt je perfect uitgelegd hoe je de Dungeons Of Darkness moet ontsnappen. Terreur in vorm van G-Funk, geproduceerd door GG’s. Steun deze terreuraktie, koop die CD bij Samma.