Categorieën
Issue 1 Roeraktioneel

Rap en Roer 1 – Feb 1996 – Roeraktioneel

Pfff, Hèhè, daar is hij dan eindelijk! De eerste uitgave van Rap&Roer. We hadden hem een maand eerder gepland, maar ja? We gingen door zweet, tranen en bloed maar we hebben veel geleerd. Je kunt ideeën hebben maar de uitvoering ervan is stukken moeil ijker. Stukjes of artikelen schrijven valt toch wel tegen. Je kunt niet zomaar een eind in ’t wilde weg kletsen. Er moet een chronologische en goede volgorde inzitten zodat de lezer (jij) het begrijpt en makkelijk kan volgen. De computer is ook een groot struikelblop! Je probeert wat te laden van een CD-ROM en dan loopt hij vast. Ik had te weinig geduld voor dat stuk plastic met geheugen. En dan waren er ook nog de andere dagelijkse bezigheden. Bij mij was dat school en nu de stage (moet je trouwens ee ns langskomen Hardcore in Scheveningen, een skate zaak, nog 7 weken te gaan) en andere hier- en daartjes. Charis is nu geen burger meer maar doet dienst als groentje in het leger. We hadden dus echt alleen de vrije weekenden om bij elkaar te komen. Maar goed, er zijn nu genoeg smoesjes verteld. Verdiep je nu maar in het semi-meesterwerkje wat we in elkaar gefatst hebben.

Namens de redaktie, Massa