Categorieën
Issue 2

Rap en Roer 2 – Apr 1996 – CREAM

Christ Rules Everything Arround Me
Mooinie

Jongens, het spijt me, in deze wereld draait alles nog steeds om geld. Er is geen drukkerij in Nederland die gratis drukt. R&R kost 15,- per jaar. Je krijgt dus 6x per jaar R&R in de bus en misschien tussendoor nog eens wat dringende informatie. In die 15,- per jaar zitten de postzegels inbegrepen. Het had nog wat goedkoper gekunt. Het gele papier kost ietwat meer dan ’t gewone witte, maar ik vind dat je met spierwit papier je strakke stijl en opvallendheid verliest. R&R moet geen stencilwerkje worden

R&R heeft nog steeds allerlei ideeën om concerten en shows te doen. Om hiervoor voor te bereiden moet er ook geld geïnvesteerd worden in apparatuur en dergelijke. Als iedereen z’n steentje bijdraagt aan R&R, draag je zo een steentje bij aan HipHop evangelisatie en daardoor aan het opbouwen van God’s Koninkrijk.

Geld storten kan op Samma’s bankrekeningnr. 11.69.24.942 onder vermelding van Rap&Roer. Zo kopen we gezamelijk onze benodigdheden. Ik zelf ga er voor werken. Er komt een kledinglijn van mij ter ondersteuning van R&R. Misschien kan jij ook iets creatiefs! Dus stuur de acceptgiro zo snel mogelijk op, anders mis je de volgende Rap&Roer.

Genoeg gezeurd om geld. Ik vind het niet leuk om te doen, maar je moet wel.

Massa